top of page

Épületautomatizálás irodák és kereskedelmi helyiségek számára

A Loxone segítségével mindent megtalál, amire szüksége van az intelligens

épületautomatizáláshoz az irodákban és általános kereskedelmi helyiségekben,

lehetővé téve, hogy kényelmesebb és intuitívabb munkakörnyezetet biztosítson az

alkalmazottak számára. Amellett, hogy a személyzet elégedett lesz, jelentős

energiamegtakarítási előnyöket is élvezhet a szobaklíma automatizálása révén, amely

segít növelni a helyiségek költséghatékonyságát.

Automatikus árnyékolás

Teljesen automatikus árnyékolás, amely intelligensen szabályozza magát a nap helyzetétől, a napsugárzástól és a hőmérséklettől függően. Az automatizált árnyékolás nagy segítséget jelent a tökéletes szobaklíma megteremtésében a munkaterületen.

Vihar
elleni védelem

A meteorológiai állomás segítségével az épület automatikusan reagál a fagyra vagy viharra, hogy elkerülje a külső árnyékolók vagy a tetőablak károsodását.

Igény szerinti szellőztetés

A Loxone a CO2-érzékelők pontos leolvasását használja a szellőztetés automatizálására, így biztosítva a kellemes és egészséges levegőminőséget.

Pontos felvétel

A pontos értékeket egy sor érzékelő rögzíti. Ezek mindegyike megjeleníthető a Loxone alkalmazásban, így mindig láthatóak lesznek. Ez hasznos az épületkezelő személyzet számára a teljesítmény ellenőrzéséhez. Ezenkívül beállíthatók a karbantartási ütemtervek és a szervizintervallumokra vonatkozó értesítések.

Egyszerű hozzáférés szabályozás:
NFC távirányítón keresztül

A Loxone hozzáférés-szabályozása egyszerű és személyre szabott. Alkalmazottai és alvállalkozói egyszerűen hozzáérintik NFC kulcsukat az NFC Code Touch-nak, és megkapják a megfelelő hozzáférést, ha engedélyük van.

Az NFC Kulcstartó költséghatékony alternatívája a kulcsoknak, amelyek közvetlenül a kulcstartóra helyezhetők. Ha valaki elveszíti a kulcstartóját, vagy valakinek meg kell szüntetni a hozzáférését, a megfelelő felhasználó egyszerűen törölheti az adott felhasználó kulcstartóját (az alkalmazáson keresztül), és szükség esetén újat párosíthat.

Teljesen automatizált riasztórendszer

A Loxone lehetővé teszi a riasztórendszer egyszerű automatizálását irodájában vagy üzlethelyiségében. A riasztórendszer aktiválása nem igényel kézi beavatkozást. Automatikusan vezérelhető egyszerűen az épületben való jelenléttel.

A riasztó automatikusan kikapcsol, amint reggel az első alkalmazott belép az épületbe az NFC Code Touch segítségével.
Ha a riasztórendszer működésbe lép, az épület riasztási sorozatot indít.

Ez magában foglalja a külső riasztó megszólalását, az épületben villogó lámpákat, az árnyékoló nyílást és a belső hangszórókon keresztül hallható hangos riasztási hangot. A kinevezett munkatársak azonnal értesítést kapnak arról is, hogy a riasztás megtörtént, közvetlenül az okostelefonjukon.

Takarítson meg időt az automatizálással

A Loxone által elérhető magas szintű automatizálásnak köszönhetően

alkalmazottainak nem kell állandóan manuális beállításokat végezniük; az épület

egyszerűen olyan lesz, amilyennek lennie kell. Ennek az az oka, hogy a Loxone-nal

felszerelt épület olyan dolgokat érzékel, mint a jelenlét, a fényerő, a hőmérséklet és a

levegő minősége. Ezután ezen információk felhasználásával a Miniserver – amely a

Loxone rendszer központja – döntéseket hozhat az épület körül olyan funkciókról,

amelyek végső soron biztosítják az alkalmazottak kényelmét és energiát takarítanak meg.

Kiváló minőségű audio megoldások irodájába

A Loxone intelligens többszobás audio megoldásokat kínál, amelyek különösen hasznosak irodai/üzleti környezetben. Feledhetetlen zenei élményt kínálhat alkalmazottainak és ügyfeleinek.

Ez különösen hasznos az előcsarnokokban, lépcsőházakban és éttermekben vagy szórakoztatásra használt személyzeti helyiségekben. A Loxone többszobás audiorendszer a következő funkciókat kínálja:

Automatizált zene

Amint valaki belép a szobába, játsszon le zenét, és ha a helyiség már nincs használatban, a zene lejátszása automatikusan leáll.

Többféle zenei forrás

Akár zenét szeretne streamelni, akár egy adott rádióállomást hallgatni, akár lejátszani valamelyik saját, helyben tárolt lejátszási listáját, a Loxone mindenről gondoskodik.

Végtelen rugalmasság

Vezérelje irodája hangját gyorsan és egyszerűen közvetlenül a Loxone alkalmazásból. A kijelölt személyzet tagjai teljes mértékben ellenőrizhetik, hogy mit játsszon, és mely zónákban.

Közlemények

A többszobás audiorendszerrel gyorsan megteheti a bejelentéseket az alkalmazottaknak és a vendégeknek egyaránt. A szövegfelolvasó közlemények automatizálhatók az időpontok vagy események alapján, és meghatározott zónákban játszhatók le.

Energiatakarékossági lehetőség

Senki sem akar olyan helyen dolgozni, ahol túl meleg vagy túl hideg van. A Loxone-nal nem lesz szükségük rá, mivel biztosíthatja, hogy minden szobában mindig a beállított hőmérséklet legyen. A Loxone optimálisan vezérli a fűtési és hűtési forrásokat, hogy mindig tökéletes légkört biztosítson a helyiségben. Összességében jelentős megtakarítás érhető el az irodája vagy üzlethelyiségei hőmérséklet automatizálásával.

What-is-Energy-Management.webp

Loxone rendszer elemei

Energetika

A Loxone segítségével a világítás, a fűtés, az árnyékolás és még sok minden más a lehető leghatékonyabb módon működik együtt az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

Loxone rendszer elemei

Hűtés-fűtés és szellőztetés szabályozás

A Loxone segítségével a világítás, a fűtés, az árnyékolás és még sok minden más a lehető leghatékonyabb módon működik együtt az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

750px.png
asset-12449499_VIVARES_DALI_Open_Office.jpg

Loxone rendszer elemei

Világításvezérlés

Minden helyiségében automatikusan kapcsolódnak a világítások, több egyedi tényezőt figyelmbe véve. Ezáltal jelentősen csökkenti az épület fogyasztását

Loxone rendszer elemei

Árnyékolástechnika

A zsaluziák, a redőnyök, a függönyök és még a napellenzők is tökéletesen vezérelhetők a Loxone segítségével. Túl meleg a szoba egy napsütéses napon? Az árnyékolók automatikusan leereszkednek, hogy az optimális hőmérsékletet szabályozzák.

1280_cn9V1eTT32s8.jpg
Office-building-access-control-systems-1024x563-1.png

Loxone rendszer elemei

Beléptetés

Ingyenes alkalmazásunkkal okostelefonjára, táblagépére vagy számítógépére egyszerűen és biztonságosan szabályozhatja a hozzáférést, kezelheti a felhasználókat, hozzárendelheti az egyéni jogokat, és megnézheti, ki mikort lépett be vagy ki az irodába/épületbe.

Loxone rendszer elemei

Biztonság

A Loxone épület biztonsága sokrétű: véd a betörésektől, megvédi az épületet olyan káreseményektől, mint a tűz vagy a vízszivárgás, és megőrzi adatait.

Commercial-Burglar-Alarm-System-1.webp

Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

+36 30 113 4815

bottom of page