top of page

Az összekapcsolt rendszer energiahatékony.

A Loxone-nal a fűtés, a hűtés, a redőnyök, a szellőzés és még a világítás is harmonikusan működik együtt, hogy maximalizálja az energiamegtakarítást.

Spóroljon Energiát

Loxone rendszere intelligensen működik, hogy pénzt takarítson meg fűtési (és hűtési) számláján. A fűtés, a hűtés és a redőnyök optimálisan működnek együtt a maximális energiahatékonyság érdekében. Ha túl hideg van, a redőnyök automatikusan felemelkednek, hogy a nap erejével felmelegítsék a helyiséget. Ezután csak akkor aktiválódik a fűtés, ha ez nem éri el a kívánt eredményt. Ha túl meleg van, a redőnyök automatikusan leereszkednek, hogy csökkentsék a napsugárzást.

Optimalizálja Energia Használatát

Napelemeit könnyedén integrálhatja Loxone rendszerébe. Ezután az összegyűjtött energiát felhasználhatja a kereslet kielégítésére. Az aktuális áramfogyasztást és villamosenergia-termelést egy intelligens energiamérő is rögzíti – amelyet bármikor megtekinthet közvetlenül a Loxone alkalmazásból.

MU_EN_Energy-Management_13-3.png
MU_EN_Car-Charger_13-3.png
Használjon Energiát

Ha elektromos autója van és tölteni szeretné megteheti a napelemek által felvett energiával. Határozza meg a töltési időt, indítsa el és állítsa le a töltési folyamatot bármikor a Loxone alkalmazáson keresztül, vagy állítson be rögzített töltési időket, hogy kihasználhassa az olcsóbb éjszakai tarifákat. A Loxone figyelmet fordít a teljes áramfelvételre is, hogy megvédje rendszerét az esetleges túlterheléstől.

A Leghatékonyabb Energiafogyasztás Jellemzői:

Az energiatakarékosság a Loxone segítségével sokrétű, és az Ön rendszerének középpontjában áll.

IC_button-turn-off.png
Azonnali Lekapcsolás

Készenléti eszközei és egyéb áramfogyasztói automatikusan kikapcsolnak, ha nincs rájuk szükség.

IC_Flash.png
Fűtés & Hűtés

Rendszereinek intelligens kezelésével a Loxone jelentős energiamegtakarítást érhet el. Rendszere mindig a legköltséghatékonyabb módon próbálja elérni a kívánt hőmérsékletet.

IC_door-exit.png
Szoba Kikapcsolás

Ha duplán megérinti a kapcsolót bármely adott szobában, lekapcsolja a lámpákat, a zenét és a használt eszközöket. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy semmi sem maradt bekapcsolva.

IC_House-Flash.png
Töltési Management

A Loxone figyelemmel kíséri a teljes energiafogyasztást, és kiegyensúlyozza az energiafelhasználást csúcsidőben. Kikapcsolhat például bizonyos készülékeket, hogy energiát szabadítson fel autója töltéséhez.

IC_Smartphone_80x80_white.png
Energia Statisztika

Energiahasználat adatai bármikor megtekinthetők közvetlenül a Loxone alkalmazásból. Ez lehetővé teszi, hogy saját maga elemezze, és feltárja a lehetséges megtakarításokat.

IC_Smartphone-Info.png
Eszköz Értesítés

Azonnali értesítést kap, ha energiapazarlás történik, vagy ha az energiafogyasztás elér egy meghatározott küszöböt. A lehető legtöbb időt adva a probléma orvoslására.

Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

+36 30 113 4815

bottom of page