top of page

Sokkal több, mint fűtés és hűtés

Hozza ki a legtöbbet intelligens fűtési és hűtési rendszeréből széles körű funkcionalitásunkkal.

IC_Radiator.png
Automatizált Fűtés

A Loxone kiszámítja az Ön pontos fűtési igényét, és tudja, hogy mikor tartózkodik otthon és mikor van távol. Ezzel az információval biztosítja, hogy minden helyiségben mindig a tökéletes hőmérséklet legyen.

IC_House-protect.png
Épület Védelem

Beállíthat előre meghatározott védelmi hőmérsékleteket. Ha a hőmérséklet ezek fölé vagy alá csökken, akkor a rendszer automatikusan reagál, hogy az épületben ne keletkezzen kár.

IC_line-graph-edit.png
Statisztika

Az összes hőmérsékleti adatot bármilyen időtartam alatt rögzítheti és elemezheti – amelyek segítségével pénzt takaríthat meg.

IC_piggy-bank.png
Energia Takarékosság

Amikor csak lehetséges, a Loxone igyekszik „ingyenes” klímaszabályozási módszereket alkalmazni – például a helyiséget napsütéssel fűteni. Ezzel akár 12,5%-ot is megtakaríthat éves energiaszámláján.

IC_mobile-check.png
Alkalmazáson Történő Hozzáférés

A hőmérsékletet bármikor megtekintheti és módosíthatja, még útközben is. Ha a tervezettnél később érkezik, egyszerűen állítsa be a fűtést, hogy valamivel később kapcsoljon be.

IC_calendar.png
Ismeri az ünnepeket

A Loxone ismeri az összes munkaszüneti napot, és ezt figyelembe veszi, a szobákban tökéletes hőmérsékletet biztosít.

IC_eco-house.png
Energiatakarékos Üzemmód

Ha az épületben nem tartózkodik senki, a energiatakarékos üzemmód aktiválódik – itt a hőmérsékletet a lehető legköltséghatékonyabban szabályozza egy előre meghatározott tartományon belül, hogy elkerüljük a túlzott fogyasztást.

IC_house-info.png
Azonnal Tájékoztat

Ha valami elromlik, azonnal értesítjük. Ez lehetőséget ad arra, hogy gyorsan reagáljon, és megelőzze a jelentős problémákat.

IC_stopwatch.png
Karbantartás Emlékeztetők

Ahogy a rendszer rögzíti az általános használatot, értesítést kap minden esedékes karbantartásról.

Egyéni szobaszabályozás

A Loxone az egyéni helyiség szabályozásának köszönhetően folyamatosan tökéletes hőmérsékletet biztosít. Minden egyedi igénynek megfelelően.

Öntanulás a tökéletesség érdekében
Ha azt szeretné, hogy egy szoba 21°-os legyen 18 óráig, akkor pontosan az lesz. Ennek az az oka, hogy a Loxone fűtési és hűtési vezérlése intelligensen tanul, így tudja, mikor kezdje el a helyiség fűtését, hogy a kívánt időben elérje a kívánt hőmérsékletet.

Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

+36 30 113 4815

bottom of page