top of page

Az Ön világítási hangulata

A Loxone végtelen rugalmasságot kínál – kombinálja a különböző fényforrásokat, hogy teljesen személyes világítási hangulatot teremtsen. Mindegyik fényforrás önállóan működik, ami lehetővé teszi, hogy rendkívül kreatívan alakítsa hangulatát. Lenyűgöző kontraszt hozható létre, ha például spot lámpát használ elsődleges fényforrásként, majd LED szalaggal kiemeli a helyiséget.

Lightning-Scene-6-3.jpg

Sokkal több, mint "világítás"

Hiszünk abban, hogy az „okoslámpáknak” sokkal többnek kell lenniük, mint pusztán színváltoztatást. A Loxone segítségével számos olyan funkció áll rendelkezésére, amelyek a rendszer egészéhez kapcsolódnak.

IC_dimmer.png
Sötétítés

A tompított fény nem csak a szemet kíméli, hanem egészen más hangulatot varázsol a helyiségbe. Emellett energiát takaríthat meg – csökkentheti az energiaszámlát a hónap végén.

IC_light-auto-on.png
Jelenlét Szimuláció

Amíg Ön távol van, otthona, irodája, étterme stb. nem tűnik üresnek a betörők számára. Imitálja a természetes viselkedést – a világítás be- és kikapcsolásával, valamint a redőnyök mozgatásával, mintha ön otthon tartózkodna; Ezzel a lehetséges betörések elkerülhetjük.

IC_Alarm-clock.png
Kelj - Fel Riasztás

Miért nem hang helyett fény ébreszt? A Loxone segítségével a fény fokozatosan felkapcsolódik közvetlenül a kiválasztott ébredés előtt, finoman felébresztve Önt az alvásból.

IC_fade-in-out.png
Lágy Átmenetek

Amikor végiggörgeti világítási hangulatát, lámpáink finoman elhalványulnak közöttük, hogy ne legyen éles, kellemetlen változás. Ez a funkció akkor is észrevehető, ha felkapcsolják a lámpákat, ahelyett, hogy azonnal 100%-os fényerőre váltanának, elhalványulnak.

IC-Secure-Child.png
Gyerek Zár

Ha kisgyermekei vannak, engedélyezheti a Gyermekzár funkciót. Ez ideiglenesen letiltja a kapcsolókat, nehogy a kicsik lámpát váltsanak. Amíg ez be van kapcsolva, továbbra is módosíthatja a világítási hangulatot az alkalmazáson keresztül.

IC_Night.png
Éjszaka Mód

Ha éjszaka felkelsz, a lámpák automatikusan halvány fénnyel világítanak.

IC_alarm.png
Tájékoztat

Vízszivárgás, tűzriadó vagy feltételezett betörési kísérlet esetén villogó fények figyelmeztethetnek. A csengő helyett arra is használhatók, hogy értesítsenek, ha valaki az ajtóban van.

IC_light-eco.png
Energia Megtakarítás

Ha egy meghatározott ideig senki sem tartózkodik a szobában, a világítás energiatakarékosság céljából automatikusan lekapcsol. Vagy bármikor lekapcsolhatja az összes lámpát a szobában egy egyszerű hármas érintéssel valamelyik kapcsolónkon.

IC_light-auto.png
Természetes Fény

A lámpák a jelenlét alapján automatikusan bekapcsolnak, azonban a helyiségben lévő természetes fény mennyiségét figyelembe veszik, ami azt jelenti, hogy a lámpák csak szükség esetén kapcsolódnak be.

Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

+36 30 113 4815

bottom of page