top of page

Biztonságos hozzáférés-vezérlés a Loxone alkalmazáson keresztül

Ingyenes alkalmazásunkkal okostelefonjára, táblagépére vagy számítógépére egyszerűen és biztonságosan szabályozhatja a hozzáférést, kezelheti a felhasználókat, hozzárendelheti az egyéni jogokat, és megnézheti, ki áll a bejárati ajtó előtt.

Felhasználókezelés

Bármikor hozzáadhat felhasználókat az alkalmazáshoz, és minden személyhez különböző engedélyeket rendelhet. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kézben tartsa, ki férhet hozzá otthonához, irodájához stb.

Kaputelefon

Azonnal értesítést kap, ha megszólal az ajtócsengő. Ezután, ha kívánja, beszélhet bárkivel, aki az ajtóban van, vagy szöveges felolvasó üzenetet küldhet közvetlenül az alkalmazáson keresztül. Ha lemarad egy látogatóról, ne aggódjon, a rendszer eltárol egy képet az alkalmazásban, így láthatja, ki járt az ajtónál.

MU_EN_New-Access-Code_10.3.png

Hozzáférési jogok

Az alkalmazás segítségével meghatározott hozzáférési jogokat rendelhet hozzá. Ha egy barátjának el kell hoznia valamit, amíg Ön nincs otthon, egyszerűen adjon neki egy egyszeri kódot, amely egyszer használatos. Ha minden pénteken 15 órakor jön a takarító, hozzá tud rendelni egy időalapú kódot, hogy megkönnyítse a bejárást.

Hozzáférés kóddal és NFC-vel

A Loxone segítségével a hozzáférés minden eddiginél egyszerűbb. Csak tartsa az NFC távirányítót az NFC Code Touch felé, és az ajtó kinyílik – ez tényleg ilyen egyszerű!
Az NFC távirányítók biztonságosabb alternatívát kínálnak a kulcsokhoz. Ha elveszít egy kulcsot, bárki megtalálhatja és felhasználhatja; Ha elveszíti az NFC távirányítót, egyszerűen vonja vissza a hozzáférési engedélyt az alkalmazásban. Ezután egyszerűen használhatja kódját a belépéshez.

Hozzáférés kaputelefonon keresztül

A Loxone Intercom segítségével bárkit láthat és beszélhet az ajtó előtt, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik a világon. Akár távolról is beengedheti őket, vagy ha szükséges, szöveges felolvasó üzenetet küldhet.
Ha kézbesítés érkezik, miközben Ön távol van, közvetlenül beszélhet a postással a kaputelefonon keresztül, és tudathatja vele, hogy kinyitja neki az ajtót.

Korlátlan rugalmasság.
A Loxone minden beléptető rendszerrel működik.

Rendszerünk rugalmas jellegéből adódóan mindenfajta beléptetés lehetséges. Akár garázskapuját, oldalkapuját vagy bejárati ajtóját szeretné vezérelni – mindez elérhető a Loxone segítségével.

PH-Intercom-Gallery.jpeg

Sokoldalú, intuitív, biztonságos

A Loxone beléptetőrendszer átfogó funkcionalitást biztosít. Íme néhány fő funkció:

IC_door-lock.png
Pánik Gomb

Egy gomb konfigurálható úgy, hogy egyetlen érintéssel riasztást indítson el.

IC_blinds-half-closed.png
Tűz & Víz

A gyors reakció vízszivárgás vagy tűz esetén nem csak a életét mentheti meg, hanem az értékeit is! Ha káresemény, azonnal értesítjük, hogy a lehető legoptimálisabb esélyt adjuk a jelentős veszély elkerülésére.

IC_Smartphone-Info.png
Távolléti üzemmód

Távozáskor a kijárat melletti kapcsoló háromszori megérintése aktiválja a Távolléti üzemmód. Ez automatikusan élesíti a riasztót.

IC_nfc-code-touch.png
Jelenlét Szimuláció

Amíg Ön távol van, otthona, irodája, étterme stb. nem tűnik üresnek a betörők számára. Imitálja a természetes viselkedést – a világítás be- és kikapcsolásával, valamint a redőnyök mozgatásával, mintha ön otthon tartózkodna. Ezzel a lehetséges betöréseket elkerülhetjük.

IC_House-Lock_80x80_white.png
Gyerek Zár

Ha a gyerekek egyedül vannak otthon, kikapcsolhatja a potenciálisan veszélyes eszközöket, például a tűzhelyet. A kapcsolókat is letilthatja.

IC-Alarm-Sound.png
Mindig Tekintettel

A Loxone alkalmazással mindig láthatja a térfigyelő kamerák vagy a kaputelefon élő felvételeit, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik – ez nyugalmat biztosít, amíg távol van.

Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

+36 30 113 4815

bottom of page