top of page
Image by Ricardo Gomez Angel

Épületautomatizálási rendszer egyedi folyamatokhoz

Függetlenül attól, hogy mennyire egyedi a projektje, a Loxone testreszabott épületfelügyeleti rendszerként magas szintű automatizálást kínál. A Loxone Miniserver – a rendszer agya – elég intelligens ahhoz, hogy részletes logikát dolgozzon fel, így az egyedi igények nem jelentenek problémát.

Intelligens épületautomatizálás

A Loxone számos nyitott és konfigurálható felülettel rendelkezik; ez a rendszer szabadon programozható jellegével párosítva megadja a szükséges egyediséget. Az intelligens automatizálás célja az egész épület átfogó integrálása, egy együtt működő holisztikus rendszer létrehozása érdekében. Íme néhány példa az intelligens automatizálásra:

Automatizált szellőztetés
Hőmérséklet és páratartalom rögzítése
Automatizált csarnok vagy raktár világítás

Teljesen variálható

Ha különösen nagy projektje van, több Miniszervert is össze lehet vonni egy átjáró/kliens csoportba. Ez növeli a kapacitást és lehetővé teszi az automatizálást nagy léptékben.
Az átjáró Miniserver egyesíti az összes megfelelő részterületet, és egy átfogó rendszert alkot egy hozzá tartozó alkalmazással. Ha egy egyedi részterület karbantartására vagy bővítésére van szükség, az összes többi részterület továbbra is önállóan működik. A Miniszerverek átjáró/kliens kapcsolata miatt az esetleges frissítések helyben kezelhetők.

Konkrét igényeire összpontosítva

A Loxone nyitott, szabadon konfigurálható interfészek széles skálájával rendelkezik, így az épület minden egyes elemébe integrálható. A következő interfészek állnak rendelkezésre:

Jamaica-4.jpg

Loxone rendszer elemei

Energetika

A Loxone segítségével a világítás, a fűtés, az árnyékolás és még sok minden más a lehető leghatékonyabb módon működik együtt az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

Loxone rendszer elemei

Hűtés-fűtés és szellőztetés szabályozás

A Loxone segítségével a világítás, a fűtés, az árnyékolás és még sok minden más a lehető leghatékonyabb módon működik együtt az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

BoilerMag-MIFM-Jul19.jpg
led-light-fixtures-industrial-energy-saving-light-fixtures-low-led-energy-lighting-bamford

Loxone rendszer elemei

Világításvezérlés

Otthonában a világítás mindig tudja, mikor van rá szükség a Loxone intelligens világításvezérlésének köszönhetően. Amikor belép egy helyiségbe, a megfelelő világítási hangulat automatikusan aktiválódik, figyelembe véve a helyiség fényerejét.

Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

+36 30 113 4815

bottom of page