top of page

Számos alkalmazási területek

Szülői felügyelet, távelérés, szűrés, visszamosás, nyaralás mód és még sok más. Fedezze fel a Loxone által kínált számos szolgáltatást, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki wellness-létesítményeiből.

Legyen szó távoli hozzáférésről, gyermekbiztonságról vagy egyszerűen csak a szauna tökéletes hőmérsékletre állításáról – a Loxone gondoskodik róla. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően egyszerűen többet hozhat ki szaunájából.

Egy medence zseniális lehet, de magas szintű karbantartás jár vele: pH-értékek szabályozása, vízkezelés, szűrés, visszaöblítés, öblítés – csak hogy néhányat említsünk. A Loxone-nál azonban mindez automatikusan megoldódik, így Ön élvezheti a medence használat minden pozitívumát a negatívumok nélkül.

Irányítsd a medence takarót, a világítást, a víz hőmérsékletét, a fúvókarendszert és még sok minden mást. Ezt megteheti a medencéből, a Loxone Touch Surface segítségével vagy a Loxone alkalmazásból.

Okos Kert

A Loxone sok munkát megtakaríthat a kertjében is. Az intelligens öntözésvezérlés és az automatikus napvédelem csak két példa arra, hogy a Loxone hogyan segítheti elő kertjét.

1.tipp: Intelligens öntözés
Legyünk őszinték, a legtöbben nem öntözzük olyan gyakran a kertünket, mint kellene. Gondoljunk csak vissza 2018 nyarára, a zöld fű az eső hiánya miatt vált fontossá az öntözés. Egy intelligens öntözőrendszer azonban segíthetett volna ennek megelőzésében. A Loxone segíthet abban, hogy lemondjon a kézi öntözésről. – lehetővé téve az öntözőberendezések ütemezett vagy az időjárás-előrejelzés szerinti automatizálását.

2.tipp: Víztartály felügyelete
A környezetbarát megőrzés egyik népszerű módja a tartály használata az esővíz összegyűjtésére; majd eső nélküli napokon ezzel öntözze a kertet. Általában nem lehet tudni, hogy mennyi víz van a tartályban, A Loxone segítségével azonban az intelligens felügyelet gyorsan és egyszerűen megvalósítható, így mindig tudni fogja, mennyi víz van tárolva. Ha van szivattyúja, akkor ez is automatizálható, így csak akkor kapcsol be, ha előre meghatározott mennyiségű víz van a tartályban.

3.tipp: Hangulatvilágítás
Az intelligens világítás már nem olyan, amit csak beltérben szabad figyelembe venni. A világítás az egyik legkülönlegesebb módja a kert életre keltésének – a megfelelő világítás a kertet különlegesből látványossá varázsolja. Ez természetesen automatizálható, így a kültéri világítás csak sötétedéskor kapcsol be.
A kertekben az a nagyszerű, hogy a világítás a legkülönfélébb területeken megvalósítható. Így a kert formájától és méretétől függetlenül szinte mindig lesz lehetőség intelligens világítás beépítésére – legyen szó akár ösvények mentén, a ház külső falairól, a földbe helyezett lámpákról vagy akár egy úszómedencében és környékén. .

IC_Smartphone-Info.png
Távoli Hozzáférés

Hazafelé úton azon gondolkodik, hogy megmártózna a medencében vagy pihenne egyet a szaunában? A Loxone alkalmazásban kinyithatja a medence fedelét, vagy előmelegítheti a szaunát, hogy készen álljon az Ön számára, amikor hazaér.

IC_house-info.png
Éjszakai Mód

Lefekvéskor a hármas érintés nem csak élesíti a riasztót, lekapcsolja a lámpákat és a zenét, hanem le is zárhatja a medence fedelét vagy kikapcsolhatja a szaunát

Gyerek Zár

Egy kód segítségével egyaránt lezárható a medence fedele és a szauna, így elkerülhető a baleset.

IC_hand-tablet.png
Tűz & Víz

Tényleg zárva van a medence fedele? Biztosan kikapcsoltam a szaunát? A Loxone alkalmazásnak köszönhetően bármikor megtekintheti ezek bármelyikének állapotát.

IC_house-settings-2.png
Üzemmódok

Vendégeket vársz? Az alkalmazásban néhány gombnyomással parti üzemmódba állíthatja medencéjét, amely fényeket és zenét is tartalmazhat. Ha nyaralni megy, a medence ugyanolyan könnyen Távolléti üzemmódba kapcsolható, ahol az automatikus medence karbantartás minimálisra csökken.

IC_synchronize-2.png
Mindig Tekintettel

Szűrés, visszaöblítés, öblítés, keringtetés… A medence nagyon szórakoztató, de sokat kell vele foglalkozni. Ennek azonban nem kell így lennie, mivel a Loxone automatikusan gondoskodik a medence karbantartási feladatairól.

Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

+36 30 113 4815

bottom of page