top of page

Többszobás Audió

A multiroom audio lehetővé teszi azt, ami nem is olyan régen még lehetetlennek tűnt. Gondoljunk csak vissza arra, mikor volt rádió a fürdőszobában, CD-lejátszó a konyhában és esetleg hangrendszer a nappaliban. Gyakorlatilag lehetetlen volt dalokat átvinni egyik helyiségből a másikba. A többszobás audiorendszerek megszüntetik ezeket a térbeli korlátokat, és most lehetővé teszik a zene szabad átvitelét szobáról szobára.

IC-music-home.png
Pánik Gomb

Egy gomb konfigurálható úgy, hogy egyetlen érintéssel riasztást indítson el; villogó fények bekapcsolása, a redőnyök mozgatása és a riasztási hang bekapcsolása.

IC-Bubble-chat.png
Tűz & Víz

A gyors reakció vízszivárgás vagy tűz esetén nem csak a életét mentheti meg, hanem az értéket is! Ha káresemény, azonnal értesítjük, hogy a lehető legoptimálisabb esélyt adjuk a jelentős veszély elkerülésére.

IC-House-Auto.png
Intuitív Ellenőrzés

Könnyedén aktiválhatja ébresztőjét az alkalmazáson keresztül, vagy a kijárat melletti kapcsoló egyszerű háromszori megérintésével. Az ébresztőt az „Éjszakai mód” részéhez is kötheti, és aktiválhatja az ágy melletti kapcsoló háromszoros megérintésével.

IC-Bell.png
Távoli Mód

Távozáskor a kijárat melletti kapcsoló háromszori megérintése aktiválja az Távolléti módot. Ez automatikusan élesíti a riasztót.

IC-User-Chat.png
Jelenlét Szimuláció

Amíg Ön távol van, otthona, irodája, étterme stb. nem tűnik üresnek a betörők számára. Imitálja a természetes viselkedést – a világítás be- és kikapcsolásával, valamint a redőnyök mozgatásával, mintha ön otthon tartózkodna; Ezzel a lehetséges betörések elkerülhetjük.

IC-double-Tap.png
Riasztás Zónák

Tetszőleges számú riasztási zónát hozhat létre – ezután mindegyik önállóan működik.

IC-Alarm-Sound.png
Gyerek Zár

Ha a gyerekek egyedül vannak otthon, kikapcsolhatja a potenciálisan veszélyes eszközöket, például a tűzhelyet. A kapcsolókat is letilthatja.

IC-Bell-Music.png
Mindig Tekintettel

A Loxone alkalmazással mindig láthatja a térfigyelő kamerák vagy a kaputelefon élő felvételeit, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik – ez nyugalmat biztosít, amíg távol van.

IC-House-check.png
Csökkentett Hamis Riasztások

A téves riasztások elkerülése érdekében egynél több jelenlétérzékelőt kell aktiválni (előre meghatározott időtartamon belül), hogy a riasztás a következő szintre lépjen. Mivel egy potenciális betörő rendkívül valószínűtlen, hogy csak egy érzékelőt indítson el.

Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

+36 30 113 4815

bottom of page